12 Temmuz 2017 Çarşamba

Knight online job ve farm tavsiyeleri

Selamun aleykum.. İyi oyunlar dilerim geçen açtığım konuda pazar strajedilerinden bahsetmiştim elimden geldiği kadar konu uzun olmuştu biraz Farm için bildiklerimi önerebiliceklerimide bu konu altında toplamak istedim.. Öncelike ön yargılı olmazsak iyi olur siz herşeyi biliyor olabilirsiniz bu güzel birşey ama bilmeyenler için faydalı oluyor, Yani gördüğümüz gibi neredeyse hergün Farm önerisi, Farm için hangi takılar hangi silahı almalıyım hangi job önerilir gibi sorular sorulmakta bu yüzden elimden geldiği kadar yazacağım.


-Job Seçimi -
Kendinize uygun olan , ve sevdiğiniz job ile farm yapmak en keyiflisi olacaktır. Her jobun kendisine göre artısı ve eksisi bulunmaktadır Ne istediğinize bağlı.

Okçu: Okçu jobu, genie ile farm yapmakta daha başarılı ve bunu genelde elle farm yapmayı sevmeyenler veyada, ben kurayım geniye işe gideyim,okula gideyim bilgisayar açık kalacağına farm yapsın kafasında olanlar için tavsiye ederim.

Warrior: Kasması, oldukça zor ama kasarım diyorsanız +80 olup bir clan bularak sürekli cz'de ego ve bos kovalayabilirsiniz, eğer sağlam ekip bulursanız sürekli farm yapan günlük 2 gb belki fazlasını bırakabilir.

Str priest: Priesti fazla kasmanıza gerek yoktur , ve derevus gibi slotlarlarda, genie bırakabilir. El ile farmda başarılı bir jobtur, Genelde delos kısmında ts,abyss gem magıc hammer kasabilirsiniz aynı şekil cz de ego partilere girebilirsiniz , yani genellikle el ile farm yapacakların tavsiye etmesi gerek.

Mage: Mage de el ile kasacakların tavsiye etmesi gereken bir jobtur. Eslantta harpy slotlarını dönerek, md iron impact ironbow, ms bes ,bus kasabilir. Lakin sw al gel bide çok damage yediği için sabırlı kişilerin tercih etmesini öneririm.


El ile kasılabilicek Çöp slotları:

Burning Stone :Evet bu slot karuslar için linart, humanlar için labia village, gaint gollem tarafında kalıyor. ve gerçekten el ile farm yapabilicekler için öneririm, çok seri çöp atmaktadır ve 1,2 magic bag alırsanız her üstünüzü boşaltığınızda yaklaşık 2m civarı para bırakıyor ne kadar seri kestiğinize bağlı olarak, saate 12,15 m bırakmaktadır ve kesimi oldukça basittir. Okçular 3-5 combosu ile kasabilir.


Hallf Troll - Warrior : Bu slot ve htc,htb benzeri slotlardan eslantta mevcut onları eklemeye gerek yok,
Lunar valley'den ışınlanın uruk tronların oradan devam ettiğinizde buraya varabilirsiniz. Kesimi rahat olan bir çöp slotu




-Genieli farm -
Uruk blade,Uruk tron, uruk hai çeşitlerine bırakabilirsiniz. buradan nakit para , ms ve exp kasacaksınız.. tam 1 gün durduğunuzda 1 çanta ms alabilirsiniz, zaten 1,2 takıa atarsa elle farm yapmaya bedel oluyor. tabiki 20 30m nakit bırakabilir günlük.
Boş bulmak zor ama campları dolaşın genede güzel slot



Cardinal: Bu slot oldukça kalabalık hatta boş bulunması en zor slotlardan biridir lakin boş bulduğunuzda genie ye bir kaç gün bırakın göreceksinizki , nakit para biriktirmiş olacaksınız. (Çarınız ne kadar güçlüyse okadar çok seri keser ve ona göre çok jawel kasabilirsiniz )
 

 Savage- werewolf: Crystal,opal,sappire ve ezik bus , animol blod, +8 yakmalık kasabilirsiniz. Değermi değmezmi tamamen sizin fikriniz Oyunun ilk başlarında değerli oldukları için tercih edilebilir ve slot bulamayınca boşta kalmasın diye konuabilicek bir slot
Büyütmek için tıklayınız, esas boyutları 755x404.


 
 Adream için

Derevus: İçinden çok seri şekilde, bus bes türleri çıkmaktadır ve genelde adreamda boş bulmak mümkündür.

Ork warrior: Bu slot cok güzel coins bırakan bir slot, peri dc preniz varsa, noah sc ile birlikte 17-22 k arası para düşer kutudan ve bus bes, atabiliyor gerçekten yapılmaya değer güzel para bırakıyor ve her slota nazaran boş bulmak mümkün..

Cardinal: Cardinal herkesin bildiği gibi 100k' değerinde görev itemi atan bir mob. adreamda ara ara dolu olur ama boş bulma ihtimalinizde var. oradada sakince farm yapabilir direk nakit para kasabilirsiniz.

EKSTRA - Delos

Mor peri alarak, 35 level'e warrior düşürüp serice ,delosta 1,2,3 Kat solucanda serice abyss gem + coins + kasabilirsiniz.

Arkadaşlarınız varsa beraber kasabiliceğiniz, 1 mage 1 warrior ile shadow katında abyss gem+ magic hammer ve coins kasabilirsiniz cok güzel para bırakıyor lakin boş bulmak zor biraz çarpışmanız gerekebilir

Ghost warrior keserek ts,abyss gem de kasabilirsiniz.


İtem TAVSİYELERİ

Başlangıç seviyesindeki bir okçu için
+7 iron bow, +8 fp set old elf belt old silver earing , agility neckle, veya priest peddant. old elf ring x2 ( 2 rol alabilirseniz elle farmda daha cok iyi olur ) ( İlerliyen zamanlarda ironbowu +8 leyerek daha seri kesebilirsiniz.

Başlangıç seviyesindeki warrior +7 raptor,old roc , old plat earing str neckle,ske belt, walkiri pathos set alırsanız ( Sağlam gözüktüğünüz için rahatlıkla cz farm party bulabilirsiniz.

Mage içinse, old flame ring, +7 woe ,veya +73 ataklı isimsiz uniq geri kalan takılar hp,flame ağırlıklı olmalı ( Pek,mage oynamadım takı, stat seçimini tecrübeli birine sormanızı öneririm)

Str priest: +7 iron impact, mirage +7 ikisinden birini alarak +8 fabric str set dizerek delosta rahatça farm yapabilir takılar warrior gibi old roc old plat vs


Unuttuğum kısımlar olabilir, evet çoğu bilindik slotlar ama genede eski oyuncular oyuna , hergün dönüş yapmaktadır unuttuklarını bakarak tazeleyebilirler. Şimdiden teşşekürler.

Not: Günde bir kaç saat elle farm yaparak , gerisni genie ile yaparak bir çar dizebilirsiniz. sabahtan akşama kadar elle farm yapmak pek sağlıklı değil, oyunu oyun gözüyle oynamaya dikkat edelim iyi farmlar

Disqus Yorumları Yükle

1 yorum: