12 Temmuz 2017 Çarşamba

Pazar Farm hakkında öneriler


Öncelike merhaba , Kendi deneyimlerim sonucunda , yaptığım Farm, Pazar gibi işlerde kulandığım yontemlerden bahsetmek istiyorum..


- Pazar -

Öncelikle, Pazar'a sermaye ile başlayacaklar için önerilerimi saymak isterim..

Yaklaşık 200-500 m ile Trina,bus,bes buy pazarı kurabilirsiniz ve 1,2 gün pazarda kaldığınızda bir çok trina ve yüzlerce bus,bes alacaksınız. her bes başına 750 K , Bus başına 400k bir kaar bırakacaktır. Trina başına 5-8 m arası bir kaar bırakacaktır. bu mevla size az gözükmesin. 1 hafta yaptığınızda toplanan para güzel bir miktar olacaktır emin olabilirsiniz.
 


 Ve Diğer Bir yöntem ise, Kutu,gem,fragment işine girmektir. Burada Çok ks ve rakabet oluyor lakin hertürlü kutu gem fragment alabiliyorsunuz. ve Tabir-i Caiz ise peynir ekmek gibi satılmaktadır. Kırmızı kutu ,500k, yeşil 800k , mavi kutu 1, 1,200 k arası para bırakmaktadır, gemlerde değerine göre min 300- 2m arasına kadar gem başı kaar bırakabiliyor ve bu şu demek oluyor. 3 Gün pazardan 7,8 gb gem,fragment,kutu topladığınızda 3 günde pazarda onları eritince hatrı sayılır bir para elinizde kalacaktır..
 


 Bir diğer yöntem ise, +6 , +7 uniq ve higgclass item almaktır. bu itemlerin yanında ekstra trina,bus,besde satılabilir. Upgrade yapacakların ilk tercihleri bu silahlar olmaktadır ve seri şekilde satıllabiliceğine inanıyorum.. Güzel bir kaar'da bırakıyor..
 


Sermayesiz Pazar :

Evet arkadaşlar, şimdi sıfır parayla yapabiliceğimiz pazarlardan bir kaçtanesine gelelim. Maradon'daki madene giderek free,ücretsiz olan Mattock'u alıp 2,3 saat boyunca , dc flaş, ve ts,abys, gibi şeyler ile birlikte yaklaşık 5-10 m para kasabilirsiniz...
Bu 10m'yi değerlendirebilmek için.. Buy tezgah'a alımı ucuz olan
 


Misal: OLd , Shio Old İmir Ring, Old belt of dex, Old white silver , old warrior earing gibi itemleri 1m'den toplayabilir onları 3, 5 m arası pazara koyarsanız yaklaşık 6,10 saat arasında satılabilirler. buda demek oluyorki 10 adet takıyı 3,5 m den satarsanız 30,35m gibi bir para bırakıcaktır.. Ve buradan sonra takı çeşitini attırarak devam edeceksiniz. Misal Old flame ring, 4,m Alışı , Satışı 8m , old black dragon neckle alışı 3. 3.5m , Satışı 9 m old secret earing alışı 8m satışı 14,5m kekuri ring alışı 3m satışı 9m ve bu takıları alırken aralarda shio,imir,warrior earing,gibi takılarıda toplarsanız bunlar size exstra para kazandıracaktır.. bunu yaptığınızda 1,2 hafta içinde elinizdeki para miktarı 250, 500m arası olacaktır.. Uğraşmaya deyermi değmezmi size kalmış.

 

Son olarakta, Gate önü serverin ihtiyaclarını al sat yapabilirsiniz, Ts,kek,abyssgem,opal,crystal,talia mazemeleri,def,atak scleri gibi bunlarlada para kazanabilirsiniz..
 

Ekstra olarak - Güzel para bırakan bir yöntem -

Mavi kutu görevi, Bildiğimiz gibi nerdeyse sürekli forumda gördüğümüz bu kutu görevi, evet uğraştıran ama uğraştığına değen bir hatırı sayılı para bırakan bir iştir..

Eğer vaktiniz var ise, Evinizde 2 bilgisayar var ise bu yöntemle güzel paralar kazanabilirsiniz, önceliğiniz 8 adet 70 level çar kasmak bronz premium yeterli olacaktır.. evet zor gibi gözüküyor ama 8 gün falan sürecektir peki ondan sonra nemi olacaktır. 8x tropy mavi kutusu güncel olarak manes'te 15m civarı sanırsam. 8x15m 120m, exstra olarak bir +80 çar yaparsanız jr,bdw,choslardan ft,lerden alabiliceğiniz mavi kutulardan günlük gelir 2.5 gbye kadar çıkabilir bunu 1 haftaya çarpınca 17 gb aylık olarak 55 -60 gb buda ay sonu 2milyar para demektir..
 

Buraya kadar okuduysanız teşşekür ederim kendim oyunu bırakmış biri olaraktan cok sorulunca anlatmak istedim,tabiki real hayat daha önemli oyun'u hayatınızın onune geçmesine izin vermeyin.. Selam ile..
Disqus Yorumları Yükle

0 yorum